livet

DOUG SEEGERS LEVERERADE!

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

DSC03890-side

Vilken trevlig dag och kväll vi fick igår! Började med bubbel och snacks hos vänner i Uppsala. En stund senare satt vi på mysiga musikpuben Katalin för att njuta av en festival med åtta artister.

Första artisten började redan kl 16. Vi var glada att vi var på plats redan då. Säger bara, lägg namnet Ellen Sundberg på minnet. Trots sina dryga 20 år så kändes hon som en fullfjädrad artist. Och tokbra!

Mellan ett par artister pep vi iväg till ett annat ställe för att äta. Kände inte för att äta på plats eftersom det var 800 sålda biljetter och därmed överhängande risk att få vänta på maten.

SONY DSC SONY DSC

När det var dags för Doug Seegers så blev det verkligen packat i lokalen. Han körde en blandning av blues, lättsam country, bluegrass och så förstås låten som tog honom hit – Down to the river. Han tog också ut Ellen Sundberg på scenen igen. Åååhhh, då blev det om möjligt ännu bättre! (Ber om ursäkt för dålig bildkvalitet).

Ska inte trötta ut er med alla som spelade, men några jag till jag måste nämna är Kirunas stolthet Willy Clay Band. Så bra, så gulliga och ödmjuka.

SONY DSC

Åh så måste man ju spexa lite också. Kolla gubbens hatt och min, matchi matchi, hihi.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helen i Vilrummet
  29 juni, 2014 at 01:05

  Det låter som ni har haft en toppenkväll.
  Kram Helén

 • Reply
  Den där Victoria
  2 juli, 2014 at 08:10

  Det låter som att det var väl värt att besöka festivalen, dessvärre stämde det inte för oss denna gång.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.