bygga nytt

MARKARBETE I VÅRSOLEN VAR SÅ SKÖNT

Att ägna sig åt markarbete i vårsolen var så skönt. Det gjorde jag förra helgen. Får se hur det blir i helgen.

Markarbete i vårsolen

Medan Andreas var i uthuset och jobbade med sitt så snyggade jag till lite i trädgården. Eller ska man kanske säga att jag jobbade i det som ska bli en trädgård igen.

Här, precis vid garageuppfarten fanns det några buskar och en häck. Rötterna grävde markentreprenören bort delvis. Vi bad honom ta bort allt, men han missade några stycken. De grävde Andreas bort då vi hade en maskin hemma och grävde för tuijahäck.

Efter att han farit fram med maskinen så blev det såklart en massa jordhögar. I helgen försökte jag jämna till lite. Jag skyfflade ut jorden, plockade bort rötter och stenar och krattade ut jorden.

Stenar ja. Det finns maaaassor med runda fina stenar. Och jag sparar på varenda en. Har tänkt att jag ska hitta på nåt fint med dem. Då pratar jag inte om den lilla högen på gruset. Det är trasiga takpannor som byggarna samlat ihop 🙂

Markarbete i vårsolen var grymt skönt
Markarbete i vårsolen var grymt skönt

Jag får se hur mycket trädgårdsarbete det blir i helgen. Vattenfall har varit hos oss och kopplat bort elskåpet och kopplat ihop strömmen på riktigt i huset. Så nu kan jag fylla igen diket vi grävde tidigare.

Jag är fortfarande lite förkyld. Är bättre än jag var i mitten på veckan, men inte helt bra. Får se om jag hinner friskna till till i morgon eller söndag så jag kan ägna mig åt mera markarbete i vårsolen. Ska testa mig idag så får vi se om det är det där som börjar på C. Jag har inga andra symptom än att jag är snorig och mår bra i övrigt. Så jag håller tummarna att det positiva beskedet blir negativt. Om man säger så.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.