bygga nytt

MÅLNING AV STOLPAR INOMHUS KAN VARA MODIGT

Målning av stolpar inomhus

Målning av stolpar inomhus kan vara modigt. Eller rent av dumdristigt. Särskilt om det utförs av en som får målarfärg på hela kroppen bara av att titta på en färgpyts. Typ.

Men vad gör man då, när man är ledig, det är för kallt ute och man vill ligga i startgroparna när det blir tillräckligt varmt ute för att börja med uterummet.

Målning av stolpar inomhus

Man klär golv och mattor med tjock papp och lägger upp nästan 5-meters-stolpar på bockar, utrustar sig med all världens tålamod för att vara försiktig och sätter igång att måla. Gick det bra då?! Japp. Det funkade så vitt jag vet 🙂

Så här såg det ut tidigare i höstas när regelverket för trädäcket var till stora delar på plats och några av stolparna till uterummet satt där de skulle. Senare under hösten kom vi (läs Andreas) så långt att det mesta av trädäcket var skruvat. De yttersta 7-8 raderna fick vi skruva fast hjälpligt så de inte skulle vrida sig. Vi hann inte längre eftersom vi skulle iväg på en safariresa strax efter.

Målning av stolpar inomhus

I skrivande stund är själva däcket nästan klart. Bara lite pickel-göra kvar. De målade stolparna har skruvats på plats. Jag har målat ett antal panelbrädor för att påbörja väggen till vänster i bild, så snart som möjligt. Lite mera färg ska bara inhandlas hos Ackes färgcenter. Målning av stolpar inomhus behöver jag inte göra mera. Inte heller panelbrädor. Nu är det så skönt att stå ute och måla. Förmodligen kommer det att stå på agendan nån kväll i veckan eller i helgen. Roligt att komma vidare så att vi (läs jag) kan börja inreda snart! 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.