bygga nytt trädgård

DAGS ATT BÖRJA PLANERA FÖR PLANTERINGAR

Det är dags att börja planera för planteringar här hemma. Vi har ju fortfarande inte kommit så långt i vårt trädgårdsbyggande. Jag har en väldigt grov tanke i huvudet än så länge.

planera för planteringar

Och jag har en lång lista på tänkbara växter som jag ska titta närmare på. Jag vill försöka skapa en lättskött trädgård utan en massa måsten. En trädgård som är vacker året runt. Jag vill att den ska kännas välkomnande och vilsam. Jag vill att det ska finnas spännande och lite knasiga, oväntade saker här och där.

planera för planteringar

Utomhusarbetet efter nybyggnationen började med det stora trädäcket, fortsatte med skelett till ett uterum, vidare med en frukostaltan på andra sidan huset och stenläggning med stentrappa. I år ska vi försöka färdigställa stenläggningen och frukostaltanen. Och fortsätta planera för planteringar. Än så länge har vi bara köpt några få plantor och satt vid entrén, för att få det lite välkomnande. Och olja färdigt trädäcket. Och måla färdigt uthuset som vi började med för typ tre år sen….. Vi får se hur långt vi kommer med att omsätta alla tankar i verklighet. Det är ju inte bara tiden som är avgörande. Att vädret har väldigt stor inverkan på hur mycket man kan hinna med fick vi lära oss den hårda vägen förra året.

Må bäst

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.