Brukar ni äta tapas innan middagen, eller nåt annat tilltugg, för att fylla på lite i magen? Jag tänkte jag skulle tipsa om nåt som vi tycker är jättegott. Och som dessutom ser lite trevligt ut.

Det här åt jag första gången på Kanarieöarna för några år sedan. Det föll mig verkligen i smaken direkt.

Det är så enkelt, men så gott. Det är liksom en perfekt smak- och konsistensbalans.
- Skiva en liten bit Manchego (spansk hårdost) och lägg upp fint på tallrikar eller på brädor
- Finhacka färska dadlar och strössla på osten
- Grovhacka rostad saltad spansk majs (stora majskorn, finns i naturgodishyllan) och strössla över.
Klart! Brädorna är för övrigt köpta på ÖoB förra året. Vet inte om de finns kvar.

Får se om det blir tapas innan middagen i helgen igen. Tror vi har lite kvar sen förra helgen.
Och vi får se vad som händer i övrigt i helgen. Vädret får styra lite. Kanske blir det rent av en hemma-i-lägenheten-helg för att packa, rensa och fixa med lite administrativa saker. Sånt som vi har skjutit på när det varit fint väder ett tag.
Vi fick jordleverans i förrgår morse. Som tur var hann vi kratta ut den på kvällen. Då var det fint väder. Det var det INTE igår. Nästa vecka räknar vi med att vara lite lediga och plantera thuijahäck.
Må bäst!
4 Comments
Annie - Stora Små Äventyr
23 april, 2021 at 11:17Det ser både gott och lyxigt ut 🙂 Vilket bra tips 🙂
Lena
23 april, 2021 at 05:24Kul att du gillar det!
Välkommen till mig!
FREEDOMtravel
23 april, 2021 at 08:53Såå gott det ser ut! Älskar att äta nåt innan maten. men märker att det ibland blir för mycket 🙂
Lena
23 april, 2021 at 09:03Haha, ja det är lätt hänt att det blir mycket. Men då är det bra att lägga upp färdiga protioner så där.