livet

DRICKA CHAMPAGNE ÄR ETT BRA SÄTT ATT FIRA

Att dricka champagne är ett bra sätt att fira tycker vi. I lördags ville jag att vi skulle uppmärksamma ett uppnått mål och visa lite uppskattning mot min sambo.

Dricka champagne är ett bra sätt att fira.
Dricka champagne är ett bra sätt att fira.

Han blev nämligen helt klar med brandsäkringen av uthuset, som jag pratat om ett antal gånger. Han har kämpat så länge med det där och haft de mest jobbiga arbetsställningarna. Klättrat upp och nerför stegen med småbitar av isolering och gips. Krupit på loftet för att komma fram, legat på rygg och spänt fast gipsskivor med knän och fötter medan han skruvade fast dem.

Till saken hör att det är så trångt i byggnaden så han har fått såga/skära till reglar, isolering och gips utomhus. Och hur många droppar regn tål gips tror ni?! Och hur har den här våren varit när det gäller det blöta från ovan?! Jag vet inte hur många gånger han har följt väderprognosen och tittat upp mot himlen. Vet inte hur många gånger han släpat fram saker, kanske hållit på en halvtimme och sen tvingats avbryta och släpa in allt igen. Vilket tålamod!

Att dricka champagne är både gott och trevligt
Att dricka champagne är både gott och trevligt

Det var så nära att han fick ge upp i lördags då han hade två halvmeters-bitar kvar och det började regna. Som tur var så slutade det ganska snabbt så han kunde fortsätta och köra hela vägen i mål.

När vi kom hem från bygget så överraskade jag honom med att föreslå att vi skulle göra oss i ordning och gå iväg. Jag tyckte han var såååå värd lite champagne. Uppskattar hans insats så mycket! När det var urdrucket så ville han bjuda tillbaka för han tyckte att jag också varit duktig 🙂

Det kändes väldigt corona safe på Bombance minst sagt, haha! Det var bara nåt sällskap till förutom vi.

Ganska dött på stan vid fem-sex-tiden en lördag. Tycker så synd om alla krögare och caféägare!

Vi fick en riktigt härlig stund i kvällssolen firandes genom att dricka champagne innan vi gick hem för att laga mat och titta på Mello.

Då var det måndag och ny arbetsvecka igen då. Imorgon är det kontrollbesiktning. Tänk va! Önskar er en bra start på veckan.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Monica
    24 maj, 2021 at 01:34

    Lycka till med besiktningen och alla dessa regler vi har i vårt ickebyråkratiska land, haha. Man måste vara superduktig, tur ni är det. Fint att fira lite och ha det fortsatt bra.

    • Reply
      Lena
      24 maj, 2021 at 09:11

      Tack snälla du för support!

  • Reply
    Andreas
    24 maj, 2021 at 04:40

    Vad du är gullig min fina som uppskattar och visar det lilla jag gör för oss. Vi är lika duktiga båda två men på lite olika saker, därför vi kompletterar varandra så bra.
    Jag uppskattar allt du gör minst lika mycket som du och hade det inte varit för dina insatser så hade vi kommit halvvägs med allt.
    Älskar dig och snart flyttar vi ❤️❤️❤️

    • Reply
      Lena
      24 maj, 2021 at 09:12

      Men gulle! Älskar dig också! <3 <3 <3

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.