bygga nytt inredning

EN VACKER BUKETT VAR BLAND DET FÖRSTA

En vacker bukett var bland det första som kom på plats. Jag fick den redan i lägenheten. Eftersom jag då hade packat ner alla vaser så fick den till en början stå i en kaffetermos.

En vacker bukett var bland det första som kom in i huset!
En vacker bukett var bland det första som kom in i huset!

Svägerskan fick ta den i knäet när flyttlasset gick. När vi väl var på plats i huset så lyckades jag hitta en vas att sätta ner buketten i. Han är så gullig den där sambon jag har som kommer med blommor emellanåt!

Jag har haft semester sedan i onsdags. Andreas har varit ledig hela veckan. Det har varit ett fantastiskt sommarväder. Jag har försökt varva pyssel med blommor och planteringar utomhus med att packa upp kartonger inomhus. Andreas har försökt varva trädäcksbygge med att ta hand om larminstallatör och jaga fiberleverantör.

Vi var på banken igår för att diskutera olika scenarier och räntor för olika bindningstider. Ränteläget är ju galet lågt just nu. Vi brukar alltid föredra att ha rörliga lån eftersom det historiskt och över tid är mest förmånligt. Men nu lutar vi faktiskt åt att binda det mesta och ha nån liten del rörligt. 

Vacker bukett

Idag var vår mäklare här för att värdera huset, så att vi kan lägga om byggnadskreditivet till bolån. Jag vet inte hur många gånger hon sa att det var så fint. Hon till och med tackade för att hon fick komma och titta! Det bådar gott för värderingen 🙂 Den kommer i början på nästa vecka.

Om några timmar har vi förhoppningsvis fibern installerad och klar så det går att använda internet på ett vettigt sätt! Håll tummarna för att de håller vad de lovar.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Annie - Stora Små Äventyr
  11 juni, 2021 at 04:43

  Vilken vacker bukett 😀 Den står verkligen fint där i ljuset 😀

  • Reply
   Lena
   13 juni, 2021 at 07:31

   Ja, visst var den! Den har stått sig väldigt bra också!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.