hälsa & friluftsliv

FÖRSTA LÖPRUNDAN PÅ EN EVIGHET

Igår tog jag mig äntligen ut på första löprundan på en evighet. Det var sååå skönt! Och det gick bättre än väntat. Trodde att jag skulle känna mig mycket tyngre i kroppen än vad jag gjorde.

Första löprundan på en evighet
Första löprundan på en evighet

Varför är det så himla svårt att prioritera detta trots att jag vet hur skönt det är!? Märkligt! Istället prioriterar jag att vara hemma och försöka komma i ordning så gott det går. Kanske var det den här turen som var den senaste. En tur i Vattenparken, som var närmast när vi bodde i lägenheten.

Men nu får jag ju iallafall vara glad över att jag kom ut igår. Det var lite molnigt och perfekt temperatur så förutsättningarna var toppen. Det gav mersmak. Får se om jag kommer ut snart igen.

Skönt att komma ut på första löprundan på en evighet
Skönt att komma ut på första löprundan på en evighet

Jag vaknade som vanligt alldeles för tidigt, så redan halv sju igår morse gav jag mig iväg. Grymt bra start på dagen. Och vilken dag sen! Förmiddagen var svalare än vad prognosen visade. Runt 25 grader i skuggan var perfekt för oss som skulle jobba utomhus. Andreas höll på med trädäcket. Det tar galet lång tid bara att få ordning på rätt höjder, kärra och skyffla grus, placera reglar osv. Senare på eftermiddagen så steg graderna. Mot kvällningen kom åskan och det såg ut att bli regn, men det kom bara ett par droppar.

Jag håller på med projekt måla-hylla-till-kontoret. Det tar också galet lång tid. Först en evighet att skruva bort fästen till sjuttioelva hyllplan. Sen rugga upp ytan med sandpapper, tvätta med målartvätt, grundmåla innan man sen kan färdigstryka två gånger! Bara för att jag beräknat fel med färgåtgången så fick jag lov att avbryta för att köpa mera färg. Då hann solen bli för stark, så jag fick vänta till kvällen med att göra det sista på själva hyllan. En lucka och sjuttioelva hyllplan kunde jag måla på två andra ”målningsstationer” i skuggan. Hyllan är nu klar (tror jag) medan de andra sakerna bara är grundade en gång. Så. Ni vet var ni hittar mig idag. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sallys hus
  21 juni, 2021 at 05:58

  Heja dig 💪💪 och sjäääälvklart har man pärlhalsband när man springer det förstår ju vem som helst 😂
  Det blir SÅ fint i huset med soffhörnan lamellgardiner och lupiner och grrrr för dåligt wi-fi 🤬 huu här i skogen blir det aldrig helt bra. Kram o ha en härlig dag 😘 Katarina

  • Reply
   Lena
   22 juni, 2021 at 05:43

   Haha, ja det där halsbandet har jag alltid på mig. Dag som natt. Till och med när jag duschar. 🙂

 • Reply
  FREEDOMtravel
  21 juni, 2021 at 09:40

  Bra jobbat! Imponerad av att du klarar att springa i värmen. Jag klarar inte så mycket mer än att ligga och pusta 😉

  • Reply
   Lena
   22 juni, 2021 at 05:44

   Tack! Ja, det brukar gå rätt okej trots att det är varmt. Fast just den morgonen var det inte så varmt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.