hälsa & friluftsliv resor - långa & korta

FYRA ÅR I RAD I IDREFJÄLL ÖVER MIDSOMMAR

Fyra år i rad i Idrefjäll över midsommar har det blivit för min del. I år blir det inget av med det. Vi hade tänkt att det nog skulle vara ett skönt avbrott i flyttstöket att komma upp dit för att koppla av.

Fyra år i rad i Idrefjäll
Fyra år i rad i Idrefjäll

Vi har hyrt huset av bekanta, helt privat, och i år ville de eventuellt ha den själva till familjen. Och det förstår vi så klart. Vi har varit oerhört tacksamma för att vi över huvud taget fått hyra tidigare, så vi har full förståelse. Det är oklart om det var tillfälligt stopp eller om det är så att de vill avbryta uthyrningen. Vi hoppas, och tror, inte att det beror på att vi misskött oss i så fall. Vi har varit extremt försiktiga och ibland städat bättre än det var innan, så det tror vi inte är orsaken.

I år planerar vi en sillunchspicknick i Vattenparken. Bara det är uppehåll. Regnblöta hårdmackor låter inte så aptitligt! Champagnepicknick i parken brukar vi ju ha på nyårsafton annars. I år blir det även midsommarafton. Det blir bra det också.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.