trädgård

VI BJUDS PÅ EN GRÖNSKANDE RABATT

Vi lever just nu i grus, men bjuds på en grönskande rabatt åtminstone. Det där med gruset är ju ofrånkomligt när man nyss byggt nytt hus. Och det där med rabatten är ju tack vare att vi hade en befintlig trädgård med hus som vi rev.

Det här är den upphöjda rabatt som Andreas gjort tidigare, innan jag kom in i bilden. Nu är den otroligt lummig och fin. Och den vita pinnen?! Det var en random pinne han hittade som han i ren frustration tryckte ner som stöd åt den lutande salixen…och fäste med spännband… 🙂

Vi bjuds på en grönskande rabatt åtminstone
Vi bjuds på en grönskande rabatt åtminstone

Bolltuijorna fick sig en törn då Torpet revs. Det trillade nog ner diverse byggmaterial på dem, så de är lite tilltufsade. Och där inne nånstans, bland buskar och träd finns en liten damm med fontän. Den har han inte hunnit göra ren och sätta igång för säsongen. Man kan ju inte hinna allt. Så den fungerar just nu som en perfekt förlossningssal åt myggorna.

Idag har vi en mulen och lite svalare dag jämfört med de senaste dagarnas medelhavsvärme. Jag gillar ju värme, men när det står helt stilla på kontoret på jobbet så blir man inte särskilt produktiv.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.