trädgård

EGENODLADE TOMATER PÅ NYA TRÄDÄCKET

Egenodlade tomater önskar jag att jag hade kunnat säga. De är inte speciellt egenodlade alls.

Önskar att vi kunde säga att vi har egenodlade tomater!
Önskar att vi kunde säga att vi har egenodlade tomater!

Den här plantan fick Andreas i födelsedagspresent av sin syster när de var här på försenat födelsedagskalas.

Det enda jag gjort är att plantera om den i en lite större kruka och vattna. Så snart bygget av trädäcket hade kommit så långt att det var en liten plats över för lite piff så satte jag dit den här krukan och flaskan med rostig ljushållare. Så fin tycker jag.

Jag var så snabb med att sätta dit sakerna så jag hann inte ens tvätta av dem. När man nyss byggt hus är det grus ööööverallt. Så ställer man en kruka utomhus så blir det grusstänk från regnet. Men eftersom allt inte måste vara perfekt, inte ens i sociala medier, så jag tänkte att jag visar er ändå. Vem vet nästa gång kanske det är tvättat 🙂

Önskar jag hade kunnat säga att det var egenodlade tomater.

De fantastiskt varma dagarna passerar i ett nafs. Vi jobbar vid varsin skärm på dagarna och bygger trädäck och fixar med annat på kvällarna. Vi jobbar ytterligare en vecka efter denna så vi håller tummarna för att finvädret nu inte tar slut. Är rädd att kvoten liksom är fylld tills det är dags för oss att vara lediga. Det är i alla fall skönt att vi kan jobba hemifrån så det är lätt att ta fika och lunch ute. Och det är skönt att slippa två timmar resväg varje dag!

Vi siktar på att vi nästa år kan säga att vi har egenodlade tomater!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.