inredning

LUNCHDEJT MED DOTTERN I EN INREDNINGSOAS

I torsdags tog jag dottern med mig till en inredningsoas. Jag tog en långlunch för att kunna umgås lite. Smidigt att passa på eftersom jag jobbade hemifrån i förra veckan.

Vi åkte till centrum för att titta in i den mysigaste av innergårdar. En inredningsbutik, café och lunchhak. Rum 35A ligger på Västra Ringatan 35A i Enköping. Från gatan kan det vara lätt att missa stället om man inte är uppmärksam. En lite oansenlig skylt skvallrar om att man kommit rätt.

När man kommer in innanför grindarna så dyker det upp en härlig oas. Ett antal matgrupper är placerade här och var.

Och fina blommor överallt. Man kommer helt enkelt hem till parets trädgård.

När jag ville fota henne så åkte solisarna på snabbare än kvickt 🙂 Hon känner sig inte helt bekväm framför kameran.

Glad över att vara i en härlig inredningsoas

Jag har också tyckt att det varit jobbigt att bli fotad. Det tog ett tag av ett envist klivande utanför comfort zone’en. Så nu så. Nu känns det rätt ok. Jag ser ju ut som jag ser ut liksom. Det spelar ju ingen roll om jag är på foto eller ej. Eller hur 😉

En inredningsoas med både fika och lunch.
En inredningsoas med både fika och lunch.

Vi började med att äta lunch. Dottern tog en stor räkmacka, som hon var nöjd med. Och jag tog den här fantastiska ceasarsalladen. Så matig och god! Tips, de har visst catering där också…

Lycka när man hittar en inredningsoas där man vill ha allt!
Lycka när man hittar en inredningsoas där man vill ha allt!

När kaffet på maten (som ingår) var urdrucket så gick vi in i den lilla inredningsbutiken. Den må vara liten, men är full med härlig inredning. Alltså, på riktigt, jag ville verkligen ha allt!

Inredningsoas med allt man kan begära

En stil som verkligen passar oss. Första gången vi var där kändes det förbjudet att ens vara där. Här kan man läsa om det.

En ganska stor kasse fick följa med mig hem. Jag köpte en blomkruka som måste ha varit tillverkad för vårt hem. Såååå cool! Självklart ska ni få se sen. Och dessutom köpte jag en present. Den hittade vi på loftet där det också fanns en massa inredning. Ska försöka komma ihåg att fota när paketet öppnats. En sak som faktiskt både Andreas och jag gärna hade behållit själva. En annan bra present är ju såna här kryddflaskor på bilden. Jamen hur trevligt är det inte att få en sån!

Som ni förstår så kan jag varmt rekommendera ett besök i denna inredningsoas Rum 35A mitt i centrala Enköping.

Nu ska vi ta tag i den sista arbetsveckan innan semestern. Nedräkningen har börjat!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  19 juli, 2021 at 06:53

  Jag tycker också att det är skönt att ha solglasögon när jag blir fotad. Har absolut inte alltid det (vi vill ju synas på vår blogg eftersom den är personlig), men är alltid lite bekvämare med solglasögon. Tror iofs att det beror lite på att jag tycker att det är så lätt hänt att blinka eller blunda när någon fotar 😉

  • Reply
   Lena
   21 juli, 2021 at 09:29

   Och man känner sig ju lite coolare i solglasögon också 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.