inredning

NÄR DET KÄNDES FÖRBJUDET ATT GÅ I INREDNINGSBUTIKER

Vi kommer nog under vår livstid minnas tiden när det kändes förbjudet att gå i inredningsbutiker. Tror ni inte? Vi besökte två butiker i mellandagarna trots att det kändes lite förbjudet, men vi behövde en ostronkniv till nyår och matbutiken hade ingen.

Vi tog oss till centrum och började med Rum 35A, som ligger på en liten mysig innergård. Det var helt tomt i den lilla butiken så vi vågade oss in. Hade det varit flera kunder än vi så hade vi inte gått in. Butiken öppnade i våras, men vi hade inte besökt den innan.

Den där lampfoten tittade vi på en stund. Den gillade vi.

Och även den här. Hade nog valt en svart skärm till i så fall. Vi är så taggade på att köpa saker till nya huset, men vi måste hejda oss lite. Det kanske inte ens är säkert att de skulle passa. Så bägge lamporna fick vara kvar.

De hade 40% på allt. De här renarna var jag lite sugen på också.

De här tomtarna fastnade vi båda för. De är kanske 25-30 cm höga så de är lite större än de ser ut på bilden. Så fin kvalitet. De fick följa med hem. Ingen ostronkniv fanns där.

Rum 35A finns på Västra ringatan i Enköping. Rekommenderar ett besök där. Just nu har de dock stängt för säsongen och öppnar igen framåt vårkanten. Här hittar du butikens IG-konto.

Vi gick sen vidare till Butik Marie Bergé på Källgatan 14 i Enköping. Även den förhållandevis nyöppnad. Och även den var folktom.

Riktigt trevlig butik det också. Lite annan stil på produkterna. Bra med lite olika utbud i vår lilla håla.

I en hörna i butiken fanns även vacker konst.

Och jodå. Nog hade de ostronknivar! Jag gillar den för att den var snygg. Andreas gillar den för att den funkar bra.

Även denna butik kan jag varmt rekommendera. Och så vitt jag vet så har de inte stängt för säsongen.

Trots att det kändes lite förbjudet att gå i inredningsbutiker i mellandagarna så gjorde vi det. Men vi gjorde det med högsta försiktighet. Och det kändes samtidigt också rätt bra eftersom vi då gynnade två lokala företagare.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.