hälsa & friluftsliv

UPPFRISKANDE AKTIVITET PÅ MORGONEN

En uppfriskande aktivitet på morgonen är så skönt att ta sig. Det gäller bara att bestämma sig på kvällen innan så hittar man sig själv ute på morgonen helt plötsligt. Knappt innan man vaknat. Testa vittja! You might like it!

Uppfriskande aktivitet på morgonen
Uppfriskande aktivitet på morgonen

För en timme sen var det så. Då vaknade jag till på cykelbanan, några hundra meter innan den här bilden togs. Jag hade tydligen gått upp, druckit ett halvt glas juice för att få lite energi, tagit på mig löparkläderna och dragit iväg. Det var 7 grader och lite småmulet till en början, men solen kämpade sig fram till sist. Så. När kroppen fått röra på sig lite, dragit in en massa krispig frisk luft och solstrålarna fått göra sitt så sa det PLING!

Jag har nu ätit gröt och ska duscha. Snart blir det äggfrukost med Andreas (mellis för mig). Sen ska vi till Uppsala för att hämta en matta som vi beställt. Efter en snabb lättlunch hos mina föräldrar åker vi alla till min äldsta son i Bromma. Det vankas kalas i föreningslokal.

Ha en bra dag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.