inredning

ADVENTSPYNTET HÖJER STÄMNINGEN

Adventspyntet höjer stämningen och myskänslan i huset. ”Förr i tiden” så var det så strikt med att enbart adventsstjärnor och adventsstakar kom fram kvällen innan första advent. För mig också.

Adventspyntet höjer stämningen

Numera vinterpyntar jag gärna i oktober. Lite sånt som jag kanske förr skulle ta fram till advent. Adventssakerna tar jag gärna fram lite innan advent. Och numera är det inte enbart stjärnor och stakar utan även en och annan tomte. Men bara tomtar utan rött på sig. Nån måtta får det ju vara 😉

Däremot nån mörkröd boll och ett rött bärhjärta får gärna komma fram nu. Adventspyntet höjer stämningen och stämning vill jag gärna ha länge!

Som jag brukar säga, så vitt jag vet så finns ingen adventspolis eller julpolis så alla får göra som de vill!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  30 november, 2021 at 06:16

  Vilken söt tomte! 🙂 Vi är dåliga på pynt, men vi har några småsaker som ska fram i år 🙂

  • Reply
   Lena
   30 november, 2021 at 07:56

   Det kan räcka gott det, även med småsaker! 🙂

 • Reply
  Ulrica
  18 december, 2021 at 11:59

  Vi har väldigt sparsmakat med julpynt men det vi har plockar jag gärna fram så tidigt så möjligt för att hinna njuta av det så länge som jag kan.. det allra första som flyttar in hos oss är små minigranar som fylls i varje vas och kruka jag hittar :-). Är det nån som är expert på småfix så är det ju du och det blir alltid så personligt och stilfullt!!
  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   19 december, 2021 at 07:38

   Tack snälla du!

   Och du har också en jättebra känsla för att få till det där lilla extra i inredningen!

   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.