inredning

VITRINSKÅP BRISTOL HAR FLYTTAT HEM TILL OSS

Vitrinskåp Bristol

Vitrinskåp Bristol har jag tittat på ett tag. Har varit väldigt sugen på det. Har känt att det saknas nåt, men ville avvakta att andra saker i hemmet trillade på plats. Strax innan jul var det dags att slå till.

Förvaring kan man ju aldrig få för mycket av. Och förvaring som gör att lite extra fina saker syns är ju extra trevligt.

Högst upp står Andreas fina snapsglas från Nobels 90-årsfirande, formgivna av Gunnar Cyrén. Här hittar du dem. De är så himla läckra de där. Men vi törs knappt använda dem 🙂 På mitttenhyllan står en handgjord glasskål från finska Humppila. Inga märkvärdigheter, men jag gillar den. Och längst ner står några munblåsta champagne- och vinglas. Lite trevliga blickfång.

Vitrinskåp Bristol
Vitrinskåp Bristol

Vi pimpade skåpet med nya handtag från Beslag online. De hittar du här. (Ingen reklamlänk, bara tips). Knopparna som satt på var helt okej de också, men jag ville matcha med det andra vitrinskåpet vi redan hade. Jag hade kunnat köpa ett till vitt skåp, men jag ville ha ett svart för att bryta av lite.

Vitrinskåp Bristol

Skåpet finns på Folkhemmet. Det finns i dubbel bredd också. Det finns även ett antal andra saker i samma serie. I både vitt och svart. Allt hittar du här (ingen reklamlänk, bara tips). Finns även på Chilli, men var dyrare där.

Vitrinskåp Bristol

Skåpet är lite lagom nätt. Det är 45 cm brett och 166 cm högt. Passar perfekt där mellan fönstren intill den gamla doktorsväskan med plädar. Nu känns hemmet komplett med möbler och förvaring och vi är jättenöjda.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.