inredning

DET HÄNDER INTE MYCKET INOMHUS JUST NU

Det händer inte mycket inomhus just nu. Så här års så vill vi helst vara ute så mycket som möjligt. Som tur är så är det mesta färdigt överallt inne. Nåt draperi är kvar att hänga upp och göra oss av med nåt skåp och köpa ett nytt. Typ.

Det händer inte mycket inomhus

Så här har det sett ut i den där hörnan ett tag nu. Vitrinskåpet köpte jag begagnat i samband med att jag flyttade till lägenhet, blomman som jag fick som liten planta av mellansonen då han jobbade på Rydells.

Det händer inte mycket inomhus

Handtagen har jag bytt ut, metall mot läder från Stilbeslag. Och hängde på en ljusslinga från Granit.

Den gamla byrån som jag och syrran hade i vårt barnrum står i hallen. Och så Andreas saker. Den där grunken längst till vänster heter visst maskintelegraf. Roder från nån resa och nån släktings käppar. Kul med lite udda saker. Så här såg det ut i vintras. Typ nästan samma.

Det händer inte mycket inomhus

Vi snickrar, målar och rensar ogräs kvällar och helger. Det tar aldrig slut. Så det händer inte mycket inomhus som sagt.

Nu har vi en helt obokad helg framför oss. De är inte många den här sommaren. Men bara roliga saker är bokade såklart. Och efter denna helg har jag tre veckor kvar att jobba innan semestern.

Ha en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.