livet

PLANERA FÖR MIDDAGSGÄSTER

Att planera för middagsgäster är bland det roligaste jag vet. Och att ha dem här såklart! Ännu roligare är det ju nu när vi inte kunnat ha gäster på ett vettigt sätt på en evighet.

Först hade vi fullt upp med att förbereda på tomten för att bygga hus, sen kom pandemin, sen riva Torpet som inte var nåt torp, sen med att flytta till transferlägenhet, sen med att flytta till nya huset, sen med att komma iordning och fixa trädäck. Så ni fattar att jag är taggad nu va?

planera för middagsgäster

Vi har pratat, surfat runt och planerat vad vi ska bjuda på. Och bestämt oss. Vi ska testa av menyn på lördag är det tänkt. Bara så vi vet vad vi ger oss in på. Inte för att det är så avancerat, men misstänker att man lätt kan misslyckas med en av rätterna. Vad det blir får bli en hemlighet än så länge.

Bilderna togs för ett tag sedan, innan mattan levererades. Så här ser det ut med matta. Och här skrev jag om plankbordet som är tillverkat bara för oss. Så nöjda med det! Vi måste skruva dit skenorna till extraskivorna också för snart ska jag ha födelsedagskalas med förhoppningsvis mååånga i familjen. Och, som sagt, att planera för middagsgäster, eller gäster över huvud taget, är bland det roligaste jag vet!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.