livet

ANNANDAG JUL HOS FÖRÄLDRAR OCH HEMMAPYSSEL

Det blev en annandag jul hos mina föräldrar en stund och en del hemmapyssel. De kunde ju inte komma till oss på juldagen som det var tänkt, så vi åkte till dem och fika en stund igår istället.

Annandag jul hos föräldrar
Annandag jul hos föräldrar

Mamma var betydligt piggare än hon varit på både julafton och juldagen. Skönt när penicillinet hjälper. De hade dukat så fint. Vi fikade och pratade en stund. Jag tror de var nöjda med lite sällskap ett tag. Vi tyckte det var trevligt i alla fall. På hemvägen stannade vi till på Ikea en snabbis och köpte några plastlådor för förvaring. Vi ska försöka få ner alla julsaker i plastlådor istället för kartonger så skyddar det bättre i garaget.

Hemma står granen så fin. Tycker det är så mysigt med en julgran som lyser upp. Jag tillhör inte dem som kastar ut granen på juldagen, typ. Men så tar jag inte in den i november heller, hehe. Kanske hänger det ihop.

När vi kommit hem från Uppsala, och stoppat lite lunch i magen, så började vi med förvaringslösning i hallen. Ni vet, hängare och korgar och sånt för jackor, vantar, skor och mössor. Vi hade köpt hem lite av delarna tidigare i samband med att vi fixade liknande i walk-in-closest’en.

Idag ska vi till Västerås och köpa mera delar till hallen och kanske byta en väst jag köpte innan jul. Skönt med många dagar ledig så man kan varva avkoppling med lite fix och ärenden. bästa! Vi är lediga i mellandagarna så 10 dagars ledighet får vi njuta av.

Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.