bygga nytt

INFLYTTNINGSPRESENT LEVERERADES MED MINNEN

Vi fick en inflyttningspresent som levererades med minnen, skulle man kunna säga. En inflyttningspresent av det annorlunda slaget.

Inflyttningspresent

Andra adventssöndagen hade vi Andreas familj hos oss på födelsedagskalas och adventsfika. Hans syster hade med sig den här presenten till oss båda (förutom det jag fick i födelsedagspresent). De har förstås varit här tidigare, eftersom vi flyttade in i början av juni, men den här gåvan krävde ju en viss säsong, så hon väntade lite.

Hon hade köpt en ljusslinga, satt ihop slingan med några tallkvistar på några ihoplimmade brädlappar. Men det är inte vilka brädlappar som helst…

Brädlapparna är nämligen ifrån huset som stod här tidigare. Huset vi bodde i och kallade för Torpet på landet. Hon hade lyckats smussla undan några bitar efter rivningen. En sån hade jag kunnat tänka mig att köpa på en marknad eller nåt. Att den sen är från vårt eget hus är såklart extra roligt! Så himla fint!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.