livet

FÖRSTA FULLA VECKAN PÅ EN MÅNAD

Första fulla veckan på en månad är här. Eller i alla fall nästan en månad. Och i alla fall om man pratar arbetsveckor som måndag till fredag. Härligt med ledighet då man har tid för både umgänge, avkoppling och sätta check på saker.

Första fulla veckan

Vi kastade som sagt ut julen i helgen, men den här fina mosskransen får allt hänga kvar. Den köpte vi på julmarknaden på Hammarskogs Herrgård. Så fin och välgjord! Även adventsgranen och nån slinga får vara kvar ute än så länge.

Vi har hunnit så mycket under våra två ledigheter, men ändå kopplat av, så det känns riktigt bra. Under både jul-/nyårsledigheten och under trettonhelgen har jag lagt mycket tid på bilderna från vår fantastiska Afrika-resa i höstas. Så flera inlägg bör komma inom kort. Har längtat efter att kunna dela med mig.

Måndag morgon efter trettonhelgen är nu en verklighet och sanning. Då kavlar vi upp ärmarna och kör första fulla veckan på en månad!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  11 januari, 2022 at 10:28

  Ja, det känns lite ovanligt nästan att behöva jobba hela arbetsveckor :-).. men det är bara att köra på!
  Ha en fin vecka, vännen.
  KRAM

  • Reply
   Lena
   12 januari, 2022 at 05:37

   Ja, det finns liksom inget annat att välja på 🙂 Tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.