inredning

NYTT OCH GAMMALT I EN SALIG BLANDNING

nytt och gammalt i en salig blandning

Att jag har nytt och gammalt i en salig blandning i inredningen är ju knappast nån överraskning för nån som hängt här inne ett tag. Jag har ju visserligen visat de här sakerna förut, men det får ändå bli ett nytt inlägg om dem. 🙂

Gamla trälådor kan man ju inte få för mycket av. Dem kan man variera en hel del hur man använder dem. Så här, upp och ner. Eller åt andra hållet och ha plädar i. Eller bygga dem på varandra. Exempelvis.

Glasskålen har Andreas arvegods.

Den där trägubben är lätt att tro att den är gammal, men det är den inte. Den är bara några år gammal. Just den finns inte kvar, men här kan du hitta andra roliga träfigurer. Och ljuslyktan är också relativt ny, minns inte var jag köpte den.

nytt och gammalt i en salig blandning

Den här gamla jaktväskan gillar jag verkligen. Den hittade jag på en antikhandel i Sala då jag och dottern var på en mysig mor-och-dotter-dag. Den dagen kan man läsa mer om i det här inlägget.

nytt och gammalt i en salig blandning

Och storyn bakom den hr knasiga kompisen kan man läsa om i det här inlägget.

nytt och gammalt i en salig blandning
Nytt och gammalt i en salig blandning

I förrgår var jag på mitt nya jobb. en dag till ska jag vara där för tjuvstart innan jag börjar på riktigt. Det känns toppen. Det kändes verkligen välkomnande!

Dottern var hos oss i förrgår kväll på middag och sen hjälpte jag henne med lite saker. Idag följde jag också med henne på ett möte. Ibland kan det vara skönt att få lite stöttning och jag är bara glad över att jag får förtroendet och att hon känner stöd i mig.

Ha en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.