inredning

TULPANER GER VÄRLDENS BÄSTA VÅRKÄNSLA

Att ha tulpaner på köksbänken ger mig världens bästa vårkänsla. När man normalt sett sitter inne på kontoret hela dagar så vill jag gärna skapa lite härlig vår inomhus. Ja, jo, jag vet. Det är bara mars än så länge, men lite vår i luften är det allt.

vårkänsla

Igår var det sista dagen på näst sista veckan på jobbet. Nu är det bara en vecka kvar innan jag lämnar efter drygt 11 år. Sen har jag två veckor ledigt innan jag börjar på nästa.

En pyyyytteliten blåbärskvist i buketten gör sitt till. Det hade ju inte skadat med nån till 🙂 Här finns Ernst-vasen förresten ifall du är sugen på en likadan.

vårkänsla

Att bara sätta en enkel bukett på köksbänken ger så mycket. Ett vackert blickfång och fin färgklick.

Det här fatet tycker jag hemskt mycket om. Det fick jag av mina föräldrar då jag fyllde 50. Det är så vackert bara som det är, men där har vi oftast frukt. Grymt svårt att fota. Det blir ofta så mycket speglingar. Hittar det inte när jag googlar nu, men det är iallafall från glasformgivaren Mats Jonasson. Han verkar vara mest känd för sina glasskulpturer. Här står det lite skrivet om honom, för den intresserade.

vårkänsla

Vi har fått hem två spegeldörrar till förvaringen i hallen, så i helgen ska vi försöka få upp dem. Vi börjar idag så får vi se hur långt vi kommer. Imorgon ska det bli finast väder så då planerar vi att ta en hiking-tur. Fågelkvitter är ju också nåt som ger världens bästa vårkänsla! Det blir en bra helg det här!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anna-Maria
    5 mars, 2022 at 12:43

    Härligt med tulpaner. 🙂 Skönt att du får lite ledigt innan du börjar nya jobbet. Hoppas det blir bra! 🙂

    • Reply
      Lena
      6 mars, 2022 at 08:04

      Ja, ledigheten uppskattar jag verkligen! Tack!

  • Reply
    FREEDOMtravel
    5 mars, 2022 at 06:11

    Fina tulpaner! Jag tycker att det är härlig vårkänsla nu bara med all sol som äntligen lyser!! Dessvärre har vi covid så det blir mycket häng inomhus, men en liten promenad blev det idag iaf 😉

    • Reply
      Lena
      6 mars, 2022 at 08:10

      Jaa, den härliga solen! Underbar! Meeen så tråkigt med covid! Hoppas det inte blir allvarligt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.