inredning

GULA HYACINTER VAR NYTT FÖR MIG, TROR JAG

Jag kan inte minnas att jag sett gula hyacinter förut. När jag såg dem i butiken härom dagen så var jag ju tvungen att köpa hem en kruka.

gula hyacinter

Alltid spännande med nya färger. I julas köpte jag röda hyacinter. Men njae, de var nån slags kombo av röd och mörkt cerise. Inte min favvo.

Blomman fick vara kompis med två tuppar av olika sort. En färgglad som Andreas hade med sig i boet och en rostig tupp som jag hade med mig i boet. Och tillsammans med dem lite vaktelägg och andra ägg, som inte syns så bra, i en glaskub från House Doctor. (Typ 127 år gammal). Nya kombinationer gör att det känns nytt.

gula hyacinter
Gula hyacinter – en nyhet för mig

Det var spännande att se HUR gula hyacinterna skulle bli när de slog ut. De blev ju inte pippi-gula som tur var. De är mera vaniljgula. Rätt fina faktiskt. Lite roligt med omväxling. Jag köpte de här nyheterna tillsammans med påskliljor, som jag blev lite väl ivrig med. Det kan man läsa om här.

gula hyacinter

Jag tyckte det såg lite tråkigt ut med bara krukan så jag stack ner några björkkvistar, tvinnade en remsa juteväv, virade runt två varv och knöt. Vips så blev det lite mera ”arbetat”.

Den här tuppen är väl cool. Den köpte jag för sex år sen på blomsterbutiken. Gillar den verkligen i sin kaxighet. Nåt år har jag haft den framme året runt. Tycker det funkar.

Idag blir det arbete för min del. Från tidig morgon, sen får vi se hur länge jag har lust. Jag måste inte egentligen, men med tanke på hur mycket det är kommande vecka så är det skönt att köra på. Då slipper jag jobba alltför mycket i påsk. I övrigt har vi inget speciellt planerat i helgen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.