livet

HAN ÄR BRA PÅ ATT SAMLA PLUSPOÄNG

Han är bra på att samla pluspoäng. Han den där sambon jag har. Jag fick en härlig påskbukett i helgen! Jag blir lika glad varje gång, även om jag nu börjar bli van att få blommor lite då och då.

samla pluspoäng

En gul och solig bukett är så härligt så här på vårkanten. Verkligen uppskattat. Även om buketter vissnar rätt snabbt så uppskattar jag det mera än en krukväxt. Jag värdesätter hellre en bukett i kvartalet (eller nåt) än en krukväxt som håller i ett halvår kanske. Det kan ju tyckas vara lite knepigt, men av nån anledning så känns det lyxigare med en bukett. Det har han förstått så det är lätt för honom att samla pluspoäng 🙂

Den här veckan har gått så fort. Självklart beror det delvis på att det var ledig dag i måndags, men också för att det varit intensivt på jobbet. Det lättade upp lite av att jag kunde jobba hemifrån i onsdags. Guld värt med en sån arbetsgivare som förstår värdet av den möjligheten!

samla pluspoäng

Så var det plötsligt fredag. Vi har en helt blank helg framför oss, förutom att jag ska till nagelsalongen imorgon. Det är allt som är bokat. Kanske ska vi köpa murblock för att bygga en mur till uppfarten. Det verkar bli rätt bra väder även denna helg så det ska vi njuta av.

Önskar er en härlig fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.