livet

SOMNADE TIDIGT EFTER FÖRSTA VECKAN PÅ JOBBET

Jag somnade tidigt igår. Inte så konstigt kanske när det varit första veckan på nya jobbet. Så mycket information att ta in. Tack och lov har vi en lång överlämning. Nästan två månader. Det är visserligen årsbryt sista mars, så jag kom verkligen in när det är som mest att göra, men det känns greppbart. Absolut.

somnade tidigt

Och bäst av allt. Det är en sån trevlig arbetsplats. Fantastisk naturnära miljö utanför och supertrevliga kollegor. Alla surrar och pratar med varandra och bryr sig om varandra genuint, låter det som.

Somnade tidigt

Bilderna är några veckor gamla. Den här söta buketten fick jag på vår årsdag för förlovningen. Så gulligt! Här kan man läsa om hur vi firade dagen med en trerätters i skogen.

När jag kom hem igår, vid 17-tiden, hade vi fått hem 15 ton bärlager (grus). Andreas hade tagit lite ledigt på eftermiddagen och börjat jobba med den. Jag hade världens huvudvärk, men bytte om till arbetskläder. Efter några kärror grus in på tomten, släppte huvudvärken en hel del. Det är bra med kroppsarbete!

Idag då? Det var 4 minusgrader och blå himmel när jag vaknade imorse. Bara luften får bli lite varmare så är det bara att ta på sig arbetskläderna och spänna musklerna igen.

Ikväll har vi på oss nåt helt annat. Vi ska på konsert med Återsken. Igen. Nu håller jag tummarna för att jag får se min fina vän sjunga solo. Igen! Så jag är tveksam till att jag kommer att säga att jag somnade tidigt, imorgon.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anna-Maria
  2 april, 2022 at 11:43

  Vad härligt att du trivs bra på nya jobbet såhär långt! Skönt med lång överlämning också, det måste kännas bra. 🙂 Hoppas ni får en härlig helg!

  • Reply
   Lena
   2 april, 2022 at 05:08

   Tack, detsamma till dig!

 • Reply
  MARKARBETE DÄR MUSKLERNA FICK JOBBA - Gott för själen
  4 april, 2022 at 06:00

  […] körde vi några kärror grus från garageuppfarten till andra sidan huset. (Som jag berättade om här). I lördags morse fortsatte […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.