inredning livet

REGNANDET GER OSS EN INNEDAG

Regnandet ger oss en innedag idag. Vi har sneglat surt på väderapparna hela veckan, så vi har varit alltför väl medvetna om vad som komma skulle. Vi vill ju gärna vara ute och jobba. Det hade varit skönt att få muren färdig. Men, dagens väder gör att vi pausar det lite.

Regnandet ger oss en innedag

Bilderna tog jag härom dagen då det var soligt väder. Därav att det kanske ser lite konstigt ut på fönstren ovanför soffan. Det är solskydd som har åkt ner. Skydd som inte släpper in speciellt mycket solljus. Det går inte heller att se in, men däremot ser man ut rätt bra.

Igår kväll fick vi en riktigt mysig avslutning på arbetsveckan. Direkt när vi klappat ihop jobbdatorerna så hoppade vi i plurret. Vin och choklad i spabadet i underbart skön kvällssol var så avkopplande! Efter två timmar insåg vi att vi borde nog gå upp och göra middag.

Regnandet ger oss en innedag

Det fick bli varma mackor. Sen blev det en lugn kväll och tidig sänggång.

Hör och häpna men tröttmössan jag bor med var uppe före mig idag. Efter en liten hint på sms från sängen så fick jag frukost på sängen 🙂

Efter frukost tog vi tag i de där tavlorna som stått på golvet och väntat på upphängning. Vi hade egentligen bestämt för länge sen var de skulle sitta, men tydligen har det varit ett oöverstigligt berg att slutföra. Nu när regnandet ger oss en innedag så började vi med tavlorna. Jag kan ju säga att det tog oss väl max fem minuter att sätta upp de där förbaskade tavlorna. Fyra stycken. Fem minuter för fyra tavlor! Det där berget var tydligen oerhört stort, haha! 😉

Nu är de uppe och jag ska byta om för att åka till gymmet. Sen får vi se om jag ska ta tag i papperstraven som ska sorteras. Det är också ett oöverstigligt berg. Men jag lovar att det berget är större än fem minuter!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.