bygga nytt trädgård

SOLCELLSLAMPOR ÄR NYTT I TRÄDGÅRDEN

Solcellslampor är ett nytt tillskott i vår trädgård. Vi hade pratat om att såna är fina och att kanske skaffa det nån gång. Plötsligt fick vi det i present!

solcellslampor

När vi hade ett kombinerat kalas för ett par veckor sedan, mors dag och Andreas födelsedag, så gav äldsta sonen och dottern och deras sambos oss solcellslamporna i present tillsammans. (Av mellansonen och sambo fick vi annat.

solcellslampor

Härom kvällen var jag uppe tillräckligt länge för att se våra solcellslampor lysa. Jag sköt av några bilder från luren lite snabbt innan jag la mig. Rakt från verkligheten med stolar utan dynor, jordsäck och annat bråte ligger framme. Jaja, det är så det såg ut. Och ser ut. Där till höger ser man också den påbörjade tårtbotten i trädäcket som mellansonen hjälpte till med i helgen.

I helgen fick jag också dit dynorna i hammocken. De är så gamla och fula så de nästan kryper iväg själva, men jag brukar ha ett tyg över. Har bara inte hunnit lägga dit det ännu. Vilket årtionde som helst ska vi köpa nya dynor och flytta hammocken till en annan uteplats… som ska byggas vilket årtionde som helst. Men men, som jag sa i förra inlägget, det är väldigt rörigt efter bygget forfarande, men vi försöker göra lite fina klickar här och där iallafall.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.