trädgård

JAG NJUTER AV VARJE SEKUND AV VÄRME

Jag njuter av varje sekund av värme. Värme då jag kan vara utomhus. Igår eftermiddag och kväll var det fantastiskt skönt! Inte fullt lika skönt inne på kontoret. Lite halvsvårt att tänka.

njuter av varje sekund av värme

Vi kom hem från Idrefjäll i onsdagskväll och sedan dess har det varit fullt upp. Vi packade upp och tvättade samma kväll. Sen har det varit två intensiva arbetsdagar för min del.

Jag har bara hunnit ut under korta stunder för att fika och äta lunch. När jag väl stängde ner jobbdatorn igår kväll så skyndade jag mig ut i solen. Pysslade i ordning lite på den där stenterassen. Den är himla mysig den där, även om det är en del stök på sidorna. Jag försöker fokusera på det fina.

Tycker så mycket om den där upphöjda planteringen som Andreas gjort innan vi träffades.

njuter av varje sekund av värme

Vi diskuterade lite byggplaner vid det blivande uterummet där bekom hörnet en stund. Sen hällde vi upp ett varsitt glas rosé och hoppade ner i badet. Lagom när vi kommit ur badet kom Andreas kusin med sambo förbi för att låna släpkärran över helgen. Trevligt, om än kort besök. Det får bli längre nästa gång.

njuter av varje sekund av värme

Sen blev det grillmiddag och utehäng som avslutning på dagen. Som jag njuter av varje sekund av värme.

Jag hade klockan på sex denna lördag. Är mitt i kvartalsbokslutet och ligger efter med saker efter en veckas semester. Skönt att jobba undan en del på morgonen innan Andreas vaknar. Tur att det iallafall är mulet och småregnigt. Senare i eftermiddag ska vi på kalas för bonusdotterns sambo.

Ha en bra lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.