inredning livet

SOVMORGON ÄR NÅGOT JAG SÄLLAN LYCKAS MED

Sovmorgon. Det låter ju så skönt att kunna sova riktigt länge. Även om jag både vill och behöver så har jag så svårt med det. Jag vaknar oftast tidigt, 6-7-tiden även på helger, och kan inte somna om.

Sovmorgon

Men på senare tid har jag kunnat somna om flera gånger och faktiskt sovit längre än jag gjort sen jag var tonåring. Typ. Och i morse då! Då vaknade jag 9! Jippie!

Min första vecka efter semestern har varit intensiv med bokslut och långa dagar. Igår stängde jag jobbdatorn efter 10 timmar. (Vilket såklart inte är jättemycket, men ändå). Typ 15 minuter senare var det spabad, skön musik, solnedgång och ett glas rosé som gällde. Så avkopplande!

Skönt att ha sovit länge i morse, men samtidigt har jag en känsla av att halva dagen har gått. Men jag ska försöka att bara vara nöjd med min sovmorgon.

Idag ska vi cykla ner på stan för att gå på Trädgårdsdagen. Massor med blandade aktiviteter över ett stort område. Det ska bli härligt att mysa runt.

Ha en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.