resor - långa & korta

FÖRSTA TJÄNSTERESAN TILL FINLAND

Som jag berättade om igår så har jag åkt på första tjänsteresan till Finland. Jag började på det nuvarande jobbet i slutet på mars och fick tillfälle att åka först nu.

första tjänsteresan till Finland

Jag var på plats på Arlanda 2,5 timme innan avgång. Det var tomt i incheckningen för bagageinlämning. Så långt kändes det bra, men de har ju vissa utmaningar…

När väskan var inlämnad var det dags för säkerhetskontrollen… Fortfarande galet lång kö! 45 minuter tog det innan jag var inne på andra sidan. Ja jo, det var ju inte så mycket som i somras såklart, men ändå. Det kändes ju skönt att jag var där i god tid i alla fall.

första tjänsteresan till Finland

Vad känner ni när ni ser en sån här tavla? Känner ni samma pirr och förväntan i magen som jag gör? Älskar känslan! Även om det såklart är roligare att resa på semester med sin livskamrat, men även en sån här resa gillar jag.

första tjänsteresan till Finland

Tog ett snabbt varv på taxfree’n innan jag satte mig för att jobba lite innan boarding.

Efter en kort flygresa tog jag taxi till kontoret i Espo (förort till Helsingfors) och var på plats lagom till lunch. De är ju en timme före oss. Efter lunch hade jag bokat in några möten. Efter arbetsdagens slut checkade jag in på hotellet, betade av ett par akuta telefonsamtal och körde ett pass på gymmet. Inte så värst stort, men fullt tillräckligt för att ge kroppen en omgång!

första tjänsteresan till Finland

På hotellet finns även en pool. Det såg riktigt trevligt ut. Men nä. Jag hade ingen baddräkt med mig och definitivt ingen lust att bada heller.

Efter dusch åkte jag ner för en middag på hotellets restaurang. Inget fancy, men absolut helt okej.

första tjänsteresan till Finland

Tog en supergod laxrätt med parmesan och mineralvatten. Sen var jag så galet trött. Det blev tidig sänggång första kvällen på den första tjänsteresan till Finland 🙂

Nu ska jag åka ner för att äta frukost. Sen tar jag en promenad till kontoret för flera möten och ännu en dag på ett av de finska kontoren.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  27 november, 2022 at 07:54

  Ja, jag känner verkligen ett stort pirr när jag tittar på den där stora tavlan, och bara att få åka till Arlanda och parkera bilen och veta att om några timmar är det dags.. det är så magiskt!! Här hemma räknar vi dagarna för fullt nu 🙂
  Jag hoppas att du trivs jättebra på ditt nya jobb!
  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   28 november, 2022 at 05:43

   Åh vad härligt att ni snart ska åka!

   Jaa, tack. Jag trivs toppenbra!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.