trädgård

OLIVTRÄD KLARAR HÖSTEN BRA

olivträd klarar hösten bra

Att olivträd klarar hösten bra råder det ingen tvekan om . Våra fyra stortrivs just nu. De har till och med vuxit som tusan här nu i september och oktober. Den låga väggen bakom är ungefär 160 cm så trädet är rätt högt det också, även om jag sitter på huk och fotar.

olivträd klarar hösten bra

Och jodå det levereras oliver också. Det kom ett gäng i somras, men de torkade bort. Nu har det kommit nya. Snart börjar det bli dags att ta in dem i uthuset. Där har vi ett litet rum med ett litet fönster och ett element på 10-12 grader över vintern. Där trivs de utmärkt över vintern. Även om olivträd klarar hösten bra och dessutom klarar några minusgrader så kanske får de komma in i helgen eller nästa helg. Vi får se.

Så. Då ska jag ta tag i den här dagen före helgdag. Vi har officiellt kort dag på jobbet idag, men vi får se när jag kan stänga ner. Oavsett hur lång dagen blir så kommer den såklart att avslutas med ett dopp och middag.

Önskar er en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.