bygga nytt trädgård

UPPREGLAD FRUKOSTALTAN VID GROVENTRÉN

Att få en uppreglad frukostaltan gick rätt fort bara vi hade virke. I samband med att vi byggde hus så hade vi inga tankar på någon uteplats vid groventrén. Den tanken är något som kommit upp senare. I höstas satte vi ett par plintar…

Under den iskalla våren, när snön försvunnit, så har Andreas satt ett par reglar. Sen kom han inte längre eftersom vi inte hade virke. Jag tror att han åkte till byggvaruhuset samma dag som sommardäcken kom på släpkärran. Ivrig som attan köpte han mera reglar. Sen hann han inte mera innan vi åkte till Tyskland.

uppreglad frukostaltan

Helgen därpå kunde han fortsätta med reglarna lite grann. Det var mest fokus på att göra rent spabadet och att förbereda andra delar av tomten för att få hem en grävmaskin.

Men en hel del hann han regla iallafall, den helgen.

uppreglad frukostaltan

Men i lördags var det fullt fokus här så på lördagkvällen hade vi en uppreglad frukostaltan. På söndagsmorgonen krokades släpet på igen och vi köpte trallvirke. Sen jäklarns gick det undan. När det var dags att avsluta arbetet på söndagkvällen så var det mesta av golvet lagt och vi kunde sätta dit möbler. Tillfälliga möbler. Och igår kväll satte han panelen, som jag målade i helgen, som ett vind- och insynsskydd. I helgen blir det frukostpremiär där, hoppas jag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.