bygga nytt

BRASA OCH CHAMPAGNE MITT I SOMMAREN

Brasa och champagne kanske inte är jättevanligt mitt i sommaren. Åtminstone inte brasa. Det var fjärde juni och det var vår andra kväll i nya huset. För oss var det en självklarhet att sätta fyr på den där svarta kompisen.

Så snart vi hade prickat för i våra tillval att vi skulle ha en braskamin så sa jag att vi måste elda direkt när vi har flyttat in. Om det så skullevara mitt i sommaren så ville jag känna den där känslan och doften. Precis som vi gjort i hyrstugan i Idrefjäll då vi varit där.

Andreas var inte sen att haka på. Vi planerade för det och bestämde att det skulle firas med champagne att allt var klart. Bubblet hade köpts in och satts på kylning en vecka innan.

Brasa och champagne
Brasa och champagne

När vi jobbat färdigt i fredags och fyllt våra bilar med kartonger åkte vi till huset. (Vi var tvungna att sitta i lägenheten och jobba eftersom inte fibern kopplats in). ”Vi åkte till huset” kan jag förresten sluta säga nu. ”Vi åkte hem” blir bättre 🙂 Vi pysslade och plockade upp under eftermiddagen innan det var dags att ladda för myset.

Det blev faktiskt inte så varmt som vi trott. Kanske bidrog de öppna dubbla terrassdörrarna till att det funkade.

Brasa och champagne mitt i sommaren
Brasa och champagne mitt i sommaren

Ja, skål då! Skål för att vi kommit i mål med vårt stora projekt! Och skål för att det var en väldigt smidig byggresa!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.