inredning

JULFÖNSTER I STÄNDIG FÖRÄNDRING

Julfönster skulle vi kunna kalla det här. Ett fönster med julinspirerad inredning. Ett fönster i ständig förändring. Jamen det är ju så roligt att plocka dit, plocka om och plocka bort saker.

Julfönster skulle vi kunna kalla det här. Ett fönster med julinspirerad inredning. Ett fönster i ständig förändring. Jamen det är ju så roligt att plocka dit, plocka om och plocka bort saker.

När man sen har blommor som växer, slår ut och vissnar så händer det ju saker hela tiden. Just nu ser det ut så här. Eller förresten, amaryllisens ena stängel har vissnat ner så den har jag klippt bort. Men en ny knopp är på väg. Och hyacinten verkar ha varit en dålig sort från Blomsterlandet. Den verkar vissna innan den ens har slagit ut. Surt!

Det där vita lurviga stora hjärtat gjorde jag för säkert 15 år sen. Jag fick ett plötsligt infall när det dök upp en lurvig ”orm” från en av dotterns saker, har jag för mig. Jag tog en bit ståltråd och formade till ett hjärta. Sen knöt jag fast lurvet med sytråd.

julfönster

Jag gjorde det inte så jättenoga så det har hängt lite på trekvart, men tror ni jag orkat ta tag i det och göra nåt åt det?! Inte då. Jamen hur jobbigt kan det vara på en skala att ta fram tråden och knyta fast det lite bättre. Hur jobbigt som helst tydligen. Men vet ni vad!? Plötsligt händer det. I helgen tog jag fram fiskelina, som jag köpt till en annan grej, och knöt fast lurvet igen. Så. Nu ser man att det är ett hjärta igen 🙂

Och den där röda knubbis-krukan då. Det är röd nummer två. Jag fick en sån av en kompis förra året, men jag råkade tappa den så den gick sönder. Det skrev jag om här. Men eftersom jag tyckte så mycket om den så köpte jag en ny här. Jag har en mattsvart i samma storlek och en större rostig lika dan också. Så fina!

Och när vi kommer lite närmare jul så kommer det att sitta flera tomtar där i mitt julfönster tror jag nog. Vi får se.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.