umgänge

FÖDELSEDAGSLUNCH HOS MELLANSONEN

födelsedagslunch hos mellansonen

Dagen innan nyårsafton var vi på födelsedagslunch hos mellansonen. Han fyller år den dagen och hade bjudit in till kalas. Smörgåstårtan som hans sambo hade gjort var den godaste jag ätit. Det roliga är också att hans sambo aldrig ätit smörgåstårta och ändå lyckades så bra! Jag är normalt sett inte jätteförtjust i smörgåstårta. Brukar tycka att det mest är gegga. Men den här var så matig och var supergod. Det var visst det här receptet. Rulltårtsbotten låter sött, men det var det absolut inte.

födelsedagslunch hos mellansonen

Det bjöds också på fika och trevligt umgänge såklart. Så här såg det ut på hans förra kalas.

födelsedagslunch hos mellansonen

Av oss fick han fem paket. Numrerade för turordningen som de skulle öppnas. En av sakerna var något han önskat sig och de andra paketen kompletterade den saken. Han verkar bli väldigt glad.

Julgran och brasa bidrog till en mysig stämning.

Alltid roligt att gå runt och titta på vad som kommit till i inredningen. De är så duktiga på att få till det smakfullt.

födelsedagslunch hos mellansonen

Grymt coola tavlor bakom matbordet.

Sängen fint bäddad med sängkläder från Newport, som är sonens sambos favvo. Rutmönster och lurvig pläd bidrar till lodge-känsla. Här hittar du just det påslakanset’et och några andra varianter. Och här finns plädar. Mycket av det är till 50% just nu! Jag tror att deras är modell Whistler. Vi själva har en Aspen.

Och det här då. Hur gulligt att ha hundens bädd i en gammal Amerika-koffert.

Så mysigt att träffas och umgås en stund igen, även om det var på julafton senast. Födelsedagslunch hos mellansonen åker jag gärna på igen. Eller hos annan frivillig unge 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.