hälsa & friluftsliv

BLÅ HIMMEL OCH VÅRVINTERSOL

Blå himmel är väl bland det vackraste man kan tänka sig. Lägger man sen till vårvintersol så går jag i spinn ordentligt. Det är givetvis alltid sol när himlen är så där klarblå, men solen under vårvintern är ju lite extra.

Blå himmel och vårvintersol

Det här kan man kalla blått. I söndags bjöds vi på det här vädret så jag var ju tvungen att ge mig ut. Tog en paus i sysslorna jag höll på med och gav mig ut.

Snön som kom för nån vecka sedan låg fortfarande kvar. Jag gick i oplogad terräng så det var nästan som ett träningspass att gå där.

Blå himmel

Jamen titta. Det kan väl knappast bli mer blått än så här?!

Blå himmel

Några stackars ensamma nypon kämpar sig kvar på kala grenar. De lyser liksom upp den i övrigt rätt grå naturen just nu.

Den här gamla grusvägen gillar jag. Den ger en känsla av att vara på landet trots att det är intill ett villaområde. Och tänk, om bara ett par månader skiftar de här träden i grönt. Längtar!

Någon har satt upp ett par fågelholkar i träden. Lite charmigt. Men jag har aldrig sett några fåglar där.

Blå himmel

Rätt mycket snö kvar. Och vi har fortfarande delvis vitt på marken. Igår släppte jag tangentbordet ett tag och tog en lunchpromenad. Lika blå himmel och skönt även då. Även om jag inte hann njuta av det lika mycket som jag gjorde i söndags. Men det kommer flera dagar.

Förutom lunchpromenaden igår så körde jag ett gympass på kvällen också. Skönt att ladda på med energi inför tre intensiva bokslutsdagar.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.