inredning

PORSLINSÄGG SOM ETT STILLEBEN

Jag tycker hemskt mycket om mina porslinsägg som ett stilleben. Jag tycker nog mest om när jag samlar dem på en bricka eller nåt liknande. Inte utspridda här och där.

porslinsägg som ett stilleben
Porslinsägg som ett stilleben

Jag har köpt några av äggen på resa till Tyskland och några här hemma på blomsterbutiken och nån som jag inte minns var jag hittade den. När de står så där tillsammans så liksom lyfter de varandra.

porslinsägg som ett stilleben

Och sen blir det en liten kontrast med det svarta järnljusklotet. Den där svart-guldiga masken köpte jag då jag var på antikhandel tillsammans med dottern.

porslinsägg som ett stilleben

Förresten, jag vann en ledig dag idag, skulle man kunna säga! Jag insåg sent igår eftermiddag, när jag jobbade, att jag skulle hinna klart med det som hade deadline i helgen. Så skönt. Jag var helt inställd på att behöva jobba länge både torsdag och fredag, men jag stängde ner redan vid fem. Förstår ni känslan när man plötsligt har en extra ledig dag!?

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på annat än att ha en påskmiddag på tu man hand. Imorgon blir det påsklunch hos mellansonen och sambo och söndag påskmiddag hos svärisarna.

Önskar er en fin långfredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    FREEDOMtravel
    8 april, 2023 at 03:01

    Vackert med äggen samlade! Önskar en riktigt fin påsk!! Hälsningar från Filippinerna

    • Reply
      Lena
      10 april, 2023 at 07:49

      Tack snälla du!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.