bygga nytt trädgård

ATT INVESTERA I ETT SPABAD VAR SÅ VÄRT DET

Att investera i ett spabad var bland det bästa vi gjort. Det känns så värt det. Vi har använt det otroligt mycket. Vi badar varje fredag och lördag om vi inte är bortresta.

investera i ett spabad

I samband med att vi byggde så hade vi inga planer på att vi skulle ha varken uterum eller spabad. De tankarna har vuxit fram vartefter.

Så värt att investera i ett spabad

Som tur var kom vi på att vi skulle titta på spabad, och sen köpte ett, mitt i bygget av trädäcket. Vi kunde därför ändra lite i hur däcket skulle se ut. Istället för ett mera rakt däck så kunde vi integrera badet halvvägs in i det.

investera i ett spabad

Så skönt att krypa ner där, vinter som sommar, och njuta av värme och avkoppling. Lite extra skönt är det att sätta igång massagestrålarna då vi jobbat hårt i trädgården.

I eftermiddag ska vi på födelsedagskalas. Det är min systerson som ska firas. Det är alltid trevligt att ses. Även om det just denna gång bara blev en vecka emellan.

Imorgon blir det till att kavla upp ärmarna, sätta på arbetshandskarna och ta tag i spaden igen. Trädgårdsarbete och altanbygge står på agendan.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.