bygga nytt

DET VAR VISST LÄGE ATT FIRA IGEN

Ibland har vi inte riktigt koll på läget. Det var visst läge att fira igen, blev vi påminda om i förrgår, hehe. Vi jobbade båda två i måndags, på klämdagen, och mot kvällningen kom min dotter över en stund.

Vi jobbade lite i trädgården och Andreas byggde vidare på frukostaltanen. Svärmor kom över och undrade om vi inte borde fira. Vi visste inte alls vad vi borde fira. Hon påminde om att det ju var två år sedan vi flyttade in i nya huset.

läge att fira igen

Hon har skrivit dagbok i många många år, så hon har koll på läget 🙂 Tur att hon kunde berätta att det var läge att fira igen.

När vi jobbat färdigt, grillat bratwurst och ätit med dottern innan hon åkte hem, så hoppade vi i badet med en flaska bubbel. Det var ju ändå typ som fredag. Och det var ju ändå årsdag.

Nationaldagen tillbringade vi med jobb ute, som vanligt. Vi kommer sakta men säkert framåt. Nu är det dags att jobba på jobb-jobbet i tre dagar och sen har vi en grävmaskin hemma över helgen. Vi ska försöka hinna gräva det sista som vi inte hann med förra gången. Det er vi fram emot. Och ikväll blir det lite trevligheter som avbrott. Det ser vi också fram emot.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.