inredning livet

RESTERNA AV EN VACKER BLOMBUKETT

Resterna av en vacker blombukett kan vara väldigt vacker den också. Jag fick en stor blombukett för en vecka sen och den är fin fortfarande.

Resterna av en vacker blombukett

Olika snittblommor håller olika länge. När de första blommorna börjar vissna och se tråkiga ut brukar jag ta loss dem från buketten och vips har jag en ny fin bukett som ser helt annorlunda ut. Den här buketten hade både gula och blå blommor också, förutom de på bilden.

Jag får för mig att många låter buketten stå med några ledsna blommor och några fina, för att det just finns fina kvar. Eller så slänger man hela buketten när den börjar se tråkig ut. Så onödigt när man kan ha ett antal olika buketter som är fina i flera veckor. Resterna av en vacker blombukett kan ju faktiskt bli till en ny bukett.

Idag ska jag till jobbet. Känns nästan ovant att ha en jobba-på-jobbet-dag när jag jobbat hemifrån sen i fredags. Känns faktiskt helt ok att åka idag. Skönt att se sig om i vida världen ett tag 🙂

Imorgon har vi bokat in lite trevligheter med middag och live-musik. Vi har bokat bord på Happy foodtruck i Drömparken. Det var så trevligt senast vi var där. Håll tummarna för att det blir uppehållsväder. Annars blir det inställt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.