Okategoriserade

SOMMARKVÄLLEN I DRÖMPARKEN BJÖD PÅ VÄRME

Sommarkvällen i Drömparken i lördags blev verkligen toppen! Kvällen levererade musik, värme, mat och dryck.

Sommarkvällen i drömparken

Kvällen innan hade vi varit på Bryggerifesten, det kan du läsa om här. Lördagsmorgonen efter var vi uppe rätt tidigt med arbetskläder på. Andreas började med att förbereda för stenläggning.

Jag satte igång med att olja trädäcket, den sektion som jag tvättade några dagar tidigare. Efter kanske en timme så började det flimra framför ögonen och jag förstod vad som var på väg. Jag tog en migräntablett och Andreas motade mig i säng. Det känns så frustrerande att gå och lägga sig när man inte har ont. Men den där värken brukar komma en stund efter flimret. Jag kände av värken lite grann, men som tur var stannade det där. Jag gick upp efter en timme och kunde vara med på stenläggningen resten av dagen. Så roligt ju!

Vi höll på till kanske halv fem innan det var dags att duscha och byta om och trampa ner på stan och Drömparken. En sån här härlig kväll kräver ju bubbel förstås. Och lite snacks till.

Sommarkvällen i drömparken
Sommarkvällen i Drömparken

Det var sista kvällen för Happy Foodtruck att få stå där med sin servering och alkoholtillstånd. Förhoppningsvis är Helena tillbaka med sin Lill-Happy nästa år. Det har varit en riktigt mysig plats att hänga på.

Efter en stund köpte vi hamburgare. Åt och lyssnade på musik och klappade emellanåt.

Sommarkvällen i drömparken

Väldigt många kvällar har det varit trubadurer där. Denna sista kväll var en som heter Viktor där. Väldigt bra sångröst och bra låtval. Skön middags-bakgrunds-musik. Denna gång var gästerna på alerten och klappade händerna efter varje låt. Kan tänka mig att det är lite trevligare att få respons än när gästerna inte bryr sig.

Efter ett par timmar var vi nöjda och hoppade i badet. Lät massagebubblorna mjuka upp våra stenläggar-stela kroppar en stund. Så avkopplande!

Sen satt vi i badrockarna i loungefåtöljerna och tog ett glas vitt. Vilken kväll! Så himla mysigt!

I söndags sov vi länge och sen tog vi en shoppingtur till Västerås för att uträtta lite ärenden. Bland annat köpte jag ny telefon.

Efter denna sköna helg känner jag mig laddad för en intensiv bokslutsvecka. Nio dagar kvar till semestern!

Önskar er en fin start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.