inredning

BLOMARRANGEMANG SOM LYSER UPP

Alltid trevligt med ett blomarrangemang som lyser upp både vardagsrum och kök. Den här fina versionen av arrangemang fick jag av min kära sambo härom kvällen.

blomarrangemang som lyser upp

Han ville hitta något annat än en bukett, som det oftast blir. Självklart blir jag glad över vad jag än får. Och självklart blir jag glad över ATT jag får något över huvudtaget. Himla gulligt av honom!

blomarrangemang som lyser upp
Blomarrangemang som lyser upp

Underbara färger! Ni fattar att det lyser upp!

blomarrangemang som lyser upp

Det blev en lugn fredagkväll igår. Egentligen precis som alla andra fredagar. Vi landade en stund i soffan efter arbetsveckan, tog ett bad och sen lagade vi middag. Det blev en sen middag. Sen blev det en stunds soffhäng innan det var hopp-i-säng-dags.

blomarrangemang som lyser upp

Det är en mulen dag idag och det har regnat i natt. Vi har en släpkärra med jord som ska kärras ut i trädgården. Helst i helgen. Jag ska gå ut och känna på jorden om den är för regnblöt eller inte. Funkar det så kör jag nog några kärror på förmiddagen. Och jag ska slå in paket. I eftermiddag ska vi på kalas hos syrrans dotter. Det ska bli trevligt.

Önskar er en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.