Okategoriserade

FÖDELSEDAGSKALAS OCH FÖDELSEDAGSPRESENT

födelsedagskalas och födelsedagspresent

Tänk att jag är så gammal att äldsta sonen just fyllt 35! Kan inte fatta. Jag känner mig verkligen inte så gammal. Men så är det. Han fyllde medan vi var på Kreta och bjöd in till kalas i helgen. Födelsedagskalas och födelsedagspresent tänkte jag bjuda på i det här inlägget.

födelsedagskalas och födelsedagspresent

Han har totalrenoverat sin lägenhet för ett par år sen. Jag passade på att fota lite i badrummet. Jag har visserligen visat det förut, men det är så fint så det tål att visas igen 🙂 För att inte tala om köket, men det får jag ta en annan gång.

Vansinnig snyggt och smakfullt!

Behagliga kulörer, vacker belysning och snygg armatur.

Lägenheten är en 1,5:a så badrummet är pyttelitet. Men det rymmer det man behöver. Jag är imponerad att han och hans sambo får plats med alla sina saker i den lägenheten. Visst, det finns ju tankar på att sälja och köpa nåt större. Större lägenhet eller hus.

födelsedagskalas och födelsedagspresent

Och vad fick han i present då? Han fick den här av oss. Han är väldigt bra på att komma på en massa saker till önskelistan, i alla prisklasser, så till honom brukar det vara lätt att köpa.

Han gillar saker med snygg design. Visst är den fin! Det finns såklart en massa andra vattenkokare också. Här är ett helt gäng.

födelsedagskalas och födelsedagspresent
Födelsedagskalas och födelsedagspresent

Då var det torsdag idag då och första septemberveckan har bjudit på sommar. Än så länge, men det ska visst hålla i sig veckan ut, enligt prognos. Det tackar vi inte nej till!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.