bygga nytt

VINKELSLIPEN TOG SIG IGENOM ARMERINGSNÄTET

Vinkelslipen är min kompis just nu. Den tar sig igenom armeringsnäten när jag ber den om det. Och det är vansinnigt kul att köra så glöden sprutar!

Vinkelslipen

En kväll i förra veckan pysslade vi i trädgården med mitt portal- och spaljé-projekt. Jag slet loss ett armeringsnät från det växande gräset. Det har legat där ett tag så det var rätt trassligt att få loss. Och ett nät på 2,3 x 5 m, som dessutom sitter fast i intrasslat gräs, är rätt tungt.

Vinkelslipen

Jag mätte hur stora bitarna skulle vara och satte fart på vinkelslipen. Det var gjort i ett nafs. Kvällssolen var rätt stark så det coola glödsprutet syntes ju knappt. 😉

Igår morse hämtade Andreas en släpkärra jord innan han åkte till jobbet. Igår kväll la jag ut jord runt spaljén och han började sätta upp ett nät. Jag kärrade sen ut nästan all jord med skottkärran till andra änden av tomten. Det får nog bli en släpkärra jord till så jag kan flytta alla plantor som jag tänkt och köpa ett par till plantor.

Vinkelslipen

Hoppsan. Redan onsdag. Mitt i arbetsveckan. Svisch, så går dagarna och veckorna. Ikväll blir det mera trädgårdsarbete. Så roligt att komma framåt och göra fint. Och så härligt med brittsommarvärmen!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.