bygga nytt trädgård

UTERUMMET ÄR PÅBÖRJAT OCH KJOLEN ÄR KLAR

Det har varit en produktiv andra halva av veckan. Mycket har trillat på plats. Uterummet är påbörjat till exempel. En kväll i slutet på veckan satte vi en bit av den första väggen.

Uterummet är påbörjat

Det ska även vara isolering och panel på insidan. Dels för att kanske få liiiite längre säsong och dels för att få den där härliga ljuddämpade ombonade känslan. Så härligt att stå i kvällssolen och jobba sig framåt.

Uterummet är påbörjat

Det är samma panel och samma kulör som övriga huset. Sen ska det på med vita foder också.

I lördags var vi på älgsafari med våra föräldrar. Det var riktigt roligt! Reportage kommer därifrån inom kort. Vi hann i alla fall med lite målning och annat fix en stund efter att vi kom hem och innan vi hoppade i badet.

Igår kom mellansonen och hjälpte oss med snickeriarbete. Han är den som har myror i brallan om han inte har nåt att göra så han frågade om vi ville ha hjälp.

Det togs tacksamt emot. Han reglade upp den ena ”tårtbotten” och han hann skruva de första trallbrädorna. Värdefullt med hjälp!

Uterummet är påbörjat

Jag målade de sista panelbrädorna, som jag och Andreas lite senare satte på plats på den väggen som är ut mot gatan. Så nu har vi ett hörn. Det är redan jättemysigt. När det var klart satte jag igång med att göra iordning en liten uteplats med matta, stolar, bord och blommor intill där hammocken står. Andreas slutförde trädäcket vid uterummet och satte kjol runt hela. Så skönt att ha kommit i mål med det och att uterummet är påbörjat och till och med kjolen är klar där!

Då kör vi en ny arbetsvecka då. Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.