inredning

FÖDELSEDAGSKALAS FÖR FEMTIOÅTTONDE GÅNGEN

Solen strålade igår då jag hade födelsedagskalas för femtioåttonde gången. Denna gång var det en lite decimerad skara mot vad det brukar.

födelsedagskalas för femtioåttonde gången

Jag hade ett separat firande med mina barn med respektive för ett par veckor sedan. Då blev det en födelsedagsmiddag.

födelsedagskalas för femtioåttonde gången

Och jag blev firad av Andreas på kvällen på själva födelsedagen. Supermysig! Visar det senare.

Dessa muggar hittar du här. Finns i flera färger och modeller. (Ingen reklamlänk, bara nöjd och vill tipsa).

födelsedagskalas för femtioåttonde gången

Men igår var det alltså dags för resten. Jag förberedde lite på fredagkvällen med att plocka fram koppar och vika servetter, medan jag väntade på att Andreas skulle komma hem från jobbet. Sen dukade jag och la upp en del av kakorna på förmiddagen innan vi åkte till Uppsala för att hämta mina föräldrar.

Förutom de var svärisarna, bonusdotter med blivande sambo, syrran med man (tonåringarna hade annat). Syrran med man skjutsade sen hem mamma och pappa innan de åkte hem till Spånga, Stockholm. Andreas syster och särbo var sjuka.

födelsedagskalas för femtioåttonde gången

Jag hade tur att mycket fikabröd var kvar sedan förra kalaset så jag behövde bara baka den här plommonkakan och vispa ihop ingefärsgrädde. Vi fick en lugn och trevlig eftermiddag tillsammans då jag hade födelsedagskalas för femtioåttonde gången. Självklart blev det också visning av husbilen. Flera i gänget har aldrig sett en husbil invändigt. De tyckte den var fin.

födelsedagskalas för femtioåttonde gången

När gästerna gått och kalaset var undanstökat så blev det en vanlig lördagkväll. Spabad, brasa och middag. Och lite soffhäng framför Så mycket bättre.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.