inredning

HEMMAGJORD MOSSKRANS I NOVEMBERSOL

Jag har haft en hemmagjord mosskrans i ett par år nu. Jag sparar den alltid över sommaren som den är så är det lätt att skala av den torra mossan när det är dags att göra en ny.

hemmagjord mosskrans
Hemmagjord mosskrans

Kombinationen dagtid, sol och jag är hemma har inte inträffat alltför ofta i november. Men igår hände det. Åtminstone en liten stund. Jag passade på att fota mosskransen jag gjorde förra helgen.

hemmagjord mosskrans

När jag gör den så ser jag först till att ha köpt hem ny mossa så det inte är slut. Sen drar jag bara bort dekorationen från mossan. Knipsar sen av ståltråden och rullar av den torra mossan.

hemmagjord mosskrans

Sen är det bara att börja om igen. Lite pilligt är det att lägga mossan runt kransstommen och samtidigt binda tråd runt så den sitter fast. Men i år behövde jag inte ens använda ett enda fult ord. Så det går framåt 😉 Sen värmer jag upp limpistolen i några minuter och skjuter på en pytteliten limklick på dekorationen och sätter den där jag vill ha den. Plättlätt!

Idag blir det födelsedagskalas här. Ska förbereda lite nu och sen åka och hämta mamma och pappa i Uppsala. Pappa kör inte så långt vintertid längre. Dessutom hinner det skymma innan kalaset är över. Bra där!

Det ser ut att kunna bli en rätt fin dag ute. Ett par minus och lätt molnighet. Kanske kan det bli ett par bilder idag också.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.