inredning

BRANDFILT OCH ANNAT VIKTIGT FRÅN RUM 35A

Vi har låtit en brandfilt och annat viktigt från Rum 35A flytta hem till oss. Brandfilt låter ju inte så upphetsande, men jäklarns vad snygga de är de där.

brandfilt

Titta så snygg! Den är ju så fin så den faktiskt kan ligga framme eller stå i en bokhylla nära till hands. De finns i rött och svart också. Vi har en brandfilt sen tidigare, men just den här ska få flytta ut i husbilen.

brandfilt

Eller nu medan jag skriver så ångrar jag mig nästan. Kanske den får stanna kvar i huset så lägger vi ut den andra i husbilen. Får se.

brandfilt

Jag fick ju ett litet beroende av olika slags knubbissar och har några olika varianter och färger. Och typ skapade knubbiga krukors klubb 🙂 Just de här står på köksbänken. I år har jag även köpt ett par ljus från Ester och Erik hos Rum 35A. De är så otroligt vackra och känns så lyxiga de där ljusen. De är så blanka att de nästan ser smutsiga ut på bilden.

brandfilt

Knubbisarna gör lite annat adventspynt sällskap på köksbänken.

Både brandfilt och annat viktigt kan man hitta i favoritbutiken Rum 35A här i Enköping. Och viktiga saker är ju viktigt att ha hemma förstås. Viktiga saker som ljusstakar, vaser och tomtar och sånt.

Då var det redan onsdag och mitt i veckan då. Och inte vilken onsdag som helst utan Lucia. Jag frångår min tradition som jag haft i måååånga år, att titta på Luciamorgon på TV innan jag börjar jobba. Behöver komma till jobbet i tid så jag får titta på programmet senare istället. Det går ju bra det också.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.