inredning

DAN FÖRE DOPPAREDAN 2023 REDAN

Då har vi redan kommit till dan före dopparedan 2023. Hur gick det till, liksom?! Helt otroligt vad fort tiden går. Jag har känt hela hösten att min hjärna är en månad efter. Kanske beror det på att sensommaren och början på hösten var så varm.

dan före dopparedan 2023

Jag har ändå lyckats inse var jag är i kalendern så jag är lugn inför julen. Vi ligger väldigt bra i fas. Det mesta av julmaten är handlad, lite kompletteringar bara. De lyxiga saffransbullarna och saffransbiscotti utan nötter är bakade, klapparna är inslagna, pyntet är fixat. Skinkan griljeras traditionsenligt ikväll.

Och pepparkaksbollarna är bakade. Till sist. Det kan ju hända att det blir lite rökigt och bränt om man är lite för ivrig att smälta chokladen i mikron på för hög värme. Det kan ju till och med hända att det blir så rökigt att brandlarmet går. Det kan ju också hända att man måste köpa ny choklad. Men bara kanske! Det kanske hände en vän till mig… 😉

dan före dopparedan 2023

De här fina amaryllisarna fick jag av Andreas på vår årsdag. Jag har tyckt länge att vita amaryllis är så vackra, men jag har aldrig haft några, vad jag minns. Blev så glad när jag fick dem! De var mycket längre från början, men de gick av efter några dagar så jag fick kapa av dem.

dan före dopparedan 2023

Dan före dopparedan 2023 kommer att innehålla några sista inköp i ett par butiker, bonusdotterns födelsedagskalas, skinkgriljering. Och bad och middag förstås. Allmänt julförberedelsemys.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.